Codziennie ciekawsze lekcje!

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Poradnik nauczyciela. Wybrane materiały

Lekcje: Poradnik

Autor:

Anna Kmiołek-Gizara

Segment:

Kształcenie zawodowe

Przedmiot:

Branża gastronomiczna

Klasa:

Wszystkie

Cykl:

Materiał okołocyklowy

Część:

Wszystkie

Zawód:

Kucharz, Technik żywienia i usług gastronomicznych

Wybrane materiały dla nauczyciela z zakresu kwalifikacji HGT.02. Prezentują fragment planu wynikowego, rozkładu materiału i kart pracy.

Zobacz, jakie jeszcze materiały i pomoce dydaktyczne przygotowaliśmy dla Ciebie:

    • DokumentacjaRozkład materiału

      Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. T.6.1. Rozkład…

      Materiał okołocyklowy

      Kształcenie zawodowe

    • DokumentacjaAkty prawne

      Rozporządzenie Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie…

      Materiał okołocyklowy

      Kształcenie zawodowe

    • DokumentacjaRozkład materiału

      PDG. Rozkład nauczania przedmiotu Prowadzenie działalności gospodarczej

      Materiał okołocyklowy

      Kształcenie zawodowe

    • DokumentacjaRozkład materiału

      Technik technologii żywności / Cukiernik. T.4. Rozkład materiału…

      Materiał okołocyklowy

      Kształcenie zawodowe

    • OcenianieRozwiązania

      Branża gastronomiczna. Język angielski zawodowy. Klucz odpowiedzi do…

      Materiał okołocyklowy

      Kształcenie zawodowe

    • DokumentacjaAkty prawne

      JOZ. Podstawa programowa. Język niemiecki zawodowy

      Materiał okołocyklowy

      Kształcenie zawodowe

    • DokumentacjaRozkład materiału

      Kelner. T.10. Rozkład materiału do podręcznika “Usługi…

      Materiał okołocyklowy

      Kształcenie zawodowe

    • DokumentacjaProgram nauczania

      Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Plan nauczania

      Materiał okołocyklowy

      Kształcenie zawodowe

    • OcenianieRozwiązania

      Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. T.6. Klucz odpowiedzi…

      Materiał okołocyklowy

      Kształcenie zawodowe